Vandaag vieren we feest!

Vandaag vieren we feest!

22 Nov 2019 gwin

Vandaag, op de #dagvandeondernemer vieren we onze tweede verjaardag!

22 november 2017, de start van een spannend avontuur.

De gouden kooi van een hoog aangeschreven vaste werkgever verlaten, formaliteiten vervullen en op zoek naar geïnteresseerden in administratieve ondersteuning. Met een duidelijk business plan op zak en de onvoorwaardelijke steun van familie en vrienden.

Het eerste jaar liep als een trein want in een mum van tijd dienden er zich 3 klanten aan – waarvan er 2 nog steeds klant zijn tot onze grote vreugde – en was de Admily-trein met een rotvaart vertrokken.

Bij deze wil ik even de tijd nemen om de mensen te bedanken die de Admily-trein in 2017 op de rails hielpen zetten:

Kristien Van Nieuwenhove van Simply-Select, de rekruteerder die me in de richting van een zelfstandig statuut liet denken toen ik bij haar op zoek ging naar een halftijdse job. Want ik was van plan om Admily in bijberoep te starten. Is dat even anders uitgedraaid, en daar ben ik nog steeds oprecht blij mee!

De Kuyffer Erik, gewaardeerde ex-collega en vriend die me een gouden tip gaf en me in contact bracht met de mannen van Qurtinz.

Geert Raemaekers en Steven Haneca van Qurtinz en Diederik Maes van TechWorks, believers van het eerste uur – drie fantastische mensen waarmee het na 2 jaar nog steeds aangenaam samenwerken is.

In november 2018 kwam Sabien Snaet op mijn pad, en met haar aanstekelijke enthousiasme, tonnen ervaring en enorme maturiteit helpt Sabien het Admily-verhaal tot op vandaag verder uitbouwen.

Vandaag, 22 november 2019, vieren we onze tweede verjaardag en richten we onze blik verder op de toekomst.

Heel graag willen we een vaste waarde zijn voor groeiende ondernemers in Oost- en West- Vlaanderen die een administratief duwtje in de rug kunnen gebruiken, dit op een heel persoonlijke en betrokken manier.

Hoe we dat doen? Daar praten we graag over bij een kopje koffie (thee in ons geval) en een gemoedelijke babbel.

Terug naar overzicht