Emilie Verhaeghe

Zaakvoerder

Ik ben Emilie Verhaeghe, en na ruim tien jaar werken in de privésector vond ik de tijd rijp om met mijn ervaring aan de slag te gaan en ondernemers heel praktisch te helpen met bepaalde taken en zorgen. Admily Office Support is een sluimerende kinderdroom die werkelijkheid wordt, het ondernemerschap zit me als het ware in het bloed met tal van zelfstandige familieleden.

Vanuit mijn interesse in het ondernemen enerzijds en taal anderzijds volgde ik in de middelbare school Economie-Moderne Talen en ik besloot om in de richting van talen verder te studeren en heb de graad licentiaat vertaler Frans-Spaans behaald. In een bijkomend jaar internationale betrekkingen en diplomatie deed ik extra kennis rond internationale politiek, wereldwijde organisaties en onderhandelen op.

In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende KMO’s en multinationals gewerkt:  Alsico, Secretary Plus Outsourcing Solutions, Bekaert, Thomas Cook en Barco. Dankzij deze jobs heb ik een uitgebreide bagage kennis in verschillende domeinen opgebouwd. Voor gedetailleerde informatie en referenties verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

Mijn vrienden kennen me als een goedlachse en gedreven vrouw, die makkelijk contact legt en zich vlot kan aanpassen aan verschillende omgevingen en omstandigheden. Dankzij mijn doorzettingsvermogen en nauwgezette aard heb ik geen schrik voor op het eerste zicht onoverzichtelijke en moeilijke situaties, integendeel, dit is wat me energie geeft en motiveert!

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn gezin en mijn vrienden, en daarnaast heb ik ook een grote passie voor cultuur en erfgoed. Ik kruip geregeld in mijn pen om de hoofdredactie van een tijdschrift op me te nemen en op woensdagavond vind je me steevast in de zumbales, waar ik met veel enthousiasme stoom aflaat. Als ik tussendoor nog wat tijd vind dan lees ik graag een boek, samen met andere liefhebbers van de leesclub waarvan ik lid ben.

U ziet het, ik ben een bezige bij en ik houd van afwisseling en uitdaging. Wilt u nader kennis maken met de vrouw achter Admily en wat zij voor uw onderneming kan betekenen, neem dan zeker contact met me op via emilie@admily.be